Tym razem tematem konkursu są Święta Bożego Narodzenia. Dozwolone są wszelkie budowle, które mają coś wspólnego ze świętami (ale takie, które mają więcej wspólnego niż nie mają ). Konkurs zaczyna się dzisiaj i trwa przez tydzień. Szczegóły na temat daty końca zostaną podane w późniejszym terminie. Warunkiem przystąpienia do konkursu jest posiadanie rangi co najmniej regulara oraz zamieszczenie informacji o swoim udziale. W przypadku braku zgłoszenia się do konkursu, a jednoczesnego stawiania budowli na mapie konkursowej, gracz taki zostanie odpowiednio ukarany, a praca nie będzie oceniana/usunięta.
A zwyciężca oczywiście zostanie nagrodzony. Nagrodą jest awans. Ho ho ho! powodzenia
mapa konkursowa: konkurs2
PS
*można budować w maks dwie osoby
*osoby, które wykonały pracę otrzymują +0.3 do oceny końcowej
*prace będę oceniane przez Jury w skali 1-10
*można budować więcej niż jedną budowlę ale rozsądnie! zostawcie miejsce dla innych
*w przypadku kiedy budowla będzie bardzo zła, albo niedokończona może zostać usunięta przed końcem konkursu w celu stworzenia wolnej przestrzeni dla innych graczy
*wskazane jest zaznaczanie terenu na którym planowana jest budowa, ale rozsądnie! głupota również będzie karana
Zaufany
Zmieniam decyzje.. rezygnuje... ja jestem od budowania budowli/Domów... a nie jakiś krasnali i TD.....
Moderator
Pytanko, mozna robic we dwóch prace na kokurs ?
Moderator
Ja i Ferbi zglaszamy się
Ostatnio edytowany przez pozioxd (2010-12-03 18:39:44)
Siemacie, proszę admina o sprawdzenie, kto niszczy mi moją choinkę na konkurs. Dla griefera wnoszę o bana. (Można to przenieść, ale tu jest chyba lepiej )
Ostatnio edytowany przez StingPL (2010-12-03 18:55:54)
Użytkownik
Buduje już
Użytkownik
pawel123 tez cos zbuduje