Moderator
To htp hemp gru to sam napis... oczywiscie lubie Hemp Gru, pozatym zbudowales to na upublicu nie wiem po jakiego grzyba, skoro jestes builderem z *...
Nie ma miejsca, a jak wyrównuje teren to schodzi mi to dobre 30 minut zanim naprawdę dobrze wtopi się w tło.
@Edit: A ten napis z nudów zrobiłem xD
Ostatnio edytowany przez Dawid1990 (2010-12-27 08:31:59)
Moderator
Rorumi <3
powiem wam wszystkim tak jesteście inni oceniacie pojedyncze budowle podczas gdy nasz kolega zrobił DUŻO całkiem dobrych. moim znaniem napracował się tyle żeby dostać **
Nikt nie ocenia pojedynczych budowli. Każdy bierze wrażenie z poprzednich i dodaje te z nowych, a prosta matematyka dyktuje nam, że jest to suma, więc to co jest po znaku "=" zawsze będzie większe, ale u Dawida nie podskoczyło to jeszcze tak wysoko.
Moderator
Ferbi noob.
Arena jest strasznie mała, przez co nic tam nie wygląda dobrze. A ten domek by mi się bardziej podobał, gdyby nie to, że już widziałem bardzo podobny na tym serwerze, na mapie metropolis, zrobił go kiedyś przemasek i wtedy to mógł być hit, a teraz... Ja tam nadal jestem na nie. Czy na tym serwie już tylko RoRumi potrafi budować czy jak?
Ja już bym dał mu tego Adv za to, że jest taki upierdliwy
Xardas !!! Nie wiedziałem że cieszę się u ciebie taką opinią XD (ale fakt jestem dobry )
Ostatnio edytowany przez RoRumi (2010-12-31 12:40:47)
Moderator
Bo to prawda rorumi, na nastepne gwiazdki, regulara czy jakąkolwiek range nie chcemy spamowania budynkami, nawet jesli sa piekne, chcemy czegos NOWEGO I ZASKAKUJĄCEGO
pozioxd napisał:
Bo to prawda rorumi, na nastepne gwiazdki, regulara czy jakąkolwiek range nie chcemy spamowania budynkami, nawet jesli sa piekne, chcemy czegos NOWEGO I ZASKAKUJĄCEGO
I za samo to, że większość ma to gdzieś nie dawał bym adva.