Polski FreeBuild Serwer

Ogłoszenie

>> ZAGRAJ W MINECRAFTA W PRZEGLĄDARCE <<

* Musisz się najpierw zalogować zeby zagrac w Minecraft Classic (multiplayer). Minecraft Classic jest całkowicie darmowy :) *

Adres serwera: http://www.minecraft.net/play.jsp?server=48e5d8133504e42fc063b07b2c230815

Software: MCDzienny 1.5 powstały w oparciu o MCLawl

#61 2011-06-28 11:57:46

dajmel

Nowy użytkownik

Punktów :   

Re: Minecraftowa Opowieść o "Nim"/Herobrine

JA MIAŁEM TAKKĄ SAMA HISTORIE JAK ANONIM (POST 34#)

#62 2011-06-28 12:29:37

dajmel

Nowy użytkownik

Punktów :   

http://www.facebook.com/home.php#!/ konto dla tych którzy widzieli,słyszeli, herobraina albo cos podobnego

#63 2011-06-29 17:11:26

dajmel

Nowy użytkownik

Punktów :   

PAMIENTAJCIE ZE HEROBRAIN BOI SIE WAS BARDZIEJ NIŻ WY JEGO

#64 2011-06-30 13:24:32

dawids9

Gość

Stworzyłem nowy swiat i ruszyłem w podroz łodką. Kiedy wrocilem znalazlem dwie inne łodzie których nawet nie zrobilem. Podejrzewam ze może to być Herobrine prosze o odpowiedz.

#65 2011-06-30 16:16:10

xTheHeroXx

Gość

Ja miałem raz taki problem :
Na Singleplayer zaraz po wydaniu 1.7 zbudowałem sobie takie coś z Pistonów, co po dźwigni taka jakby wieża zmieniała się w basztę (wieża miała płaski daszek, a baszta jak wierza narożna jak na zamkach). Raz, gdy pokazywałem koledze co udało mi się stworzyć, po naciśnięciu dźwigni pode mną wybuchły ogromne ilości TNT. Pod tymi warstwami nawet dirtu nie ruszylem, więc nie wiem co się stało. Kolega odrazu - TO HEROBRINE!!! On tak zawsze ^^ Wróciłem, i w dziurze ujrzałem jakiś tunbel z drabinką. Zszedłem z ciekawości. Na dole zobaczyłem dziwne pomieszczenie 16x16x2. W środku był Bedrock, a byłem na poziomie 43. Zadziwiło mnie to. I do tych czas nie wiem co to, po dosłownie parenaście minut przed napisaniem tego posta to się stało. Wątpie by to był Herobrine. To nie Alpha.

Dla bojących się grać : Spokojnie, Herobrine nie istnieje. Istniał tylko w wersji Alpha.

#66 2011-06-30 16:20:51

xTheHeroXx

Gość

Anonim napisał:

Zapisałem świat i zacząłem przeszukiwać internet trafiłem na miliardy często przerażających filmików,które spotęgowały mój strach, od tego czasu nie gram w Minecraft (przynajmniej narazie), eh na więcej objawów się nie natknąłem, ale i tak boję się w to grać.HELP!.(Dopóki nie pojawiły się objawy grałem beztrosko)

Spokojnie, Herobrine w wersji Beta nie istnieje, a te filmiki to profesjonalny photomontaż, albo podmiana tekstur. A nawet gdyby istniał na podstawie legendy, to by od Ciebie uciekał.

#67 2011-06-30 18:02:20

dawids9

Gość

ale jak mogla mi sie skopiowac lodz no jak uwazam ze ten skin ma jakiegos virusa dlatego pojawia sie wam Herobrine nie gralem na skinie i mi sie lodz nie skopiowala a zrobilem skina i mi sie skopiowala az x3

#68 2011-07-01 22:01:15

CreeperBrain

Gość

Notch jest dosyć żartobliwą osobą HeroBrine jest ukryty w plikach gry ale działa tylko czasami czasami jak potwór Monster ( skin gracza ale agresywny jak zombi ale nie płonie w dzień ) ale bardziej myślący można powiedzieć że bawi się graczem ale działa bardzo rzadko jest zwykłą sztuczną inteligencją. jest zbudowany na podstawie ,, chybił trafił" może bugować budowle kopiować albo polować zbierać drewno robić łódki wydobywać żelazo jest tylko zabaweczką. prawdopodobnie Notch z  was żartuje posiadacze HeroBrina   

Happpy Creeper Face *U*

#69 2011-07-03 00:46:44

Vinci112

Nowy użytkownik

Punktów :   

#70 2011-07-13 11:17:49

dada09

Gość

Herobrine istnieje... Wpiszcie sobie w piracie nick Herobrine wejdźcie na singla i obejżyjcie nick za pomocą klawisza E Zdziwieni? Bo ja tak.... Czyżby ktoś chackował minecrafta i udawał Herobrine? TAK! Więc miecie się na bacznosci...

#71 2011-07-14 10:10:07

Herobrine555

Gość

http://pl.minecraftwiki.net/Moby

Straszny mob:Notch zapowiedział iż w wersji 1.8 ma się pojawić jakiś straszny mob. Herobrine!!!
Przyjazne/wrogie postacie:Notch wspomniał kiedyś o mobach które będą posiadać własne wioski oraz podziemne miasta. Niektóre będą przyjazne, niektóre nie. Herobrine!!!

#72 2011-07-16 19:51:34

tes

Gość

Mi się zdarzyła inna dziwna historia.Włąnczam grę,wchodzę na mój save,a po załadowani wyskakuje mi napis geim over.Życia miałem pełne,zbroje też na full przed śmieciom. Jak zapisywałem byłem u siebie w domu, drzwi były zamknjente.Wy ekwipunku miałem dużo drogich rzeczy a po respamie wszystko znikneło,a zrespanowałem się w tym samym domu.Wytłumaczcie co się mogło stać.Bo zgninąć po załadowani nie jest raczej normalne.

#73 2011-07-16 19:51:52

tes

Gość

Mi się zdarzyła inna dziwna historia.Włąnczam grę,wchodzę na mój save,a po załadowani wyskakuje mi napis geim over.Życia miałem pełne,zbroje też na full przed śmieciom. Jak zapisywałem byłem u siebie w domu, drzwi były zamknjente.Wy ekwipunku miałem dużo drogich rzeczy a po respamie wszystko znikneło,a zrespanowałem się w tym samym domu.Wytłumaczcie co się mogło stać.Bo zgninąć po załadowani nie jest raczej normalne.

#74 2011-07-16 19:52:43

tes

Gość

#75 2011-07-16 19:53:13

tes

Gość

Stopka forum

RSS