Zapraszam do konkursu na najładniejszy/najciekawszy zamek!
Budować możecie zamki w dowolnym stylu, np. gotyckie, renesansowe, japońskie, baśniowe, za wyjątkiem futurystycznych(sci-fi). Największym ograniczeniem jest wasza wyobraźnia Na potrzeby konkursu została stworzona specjalna mapa "konkurs". Wskazane jest, żeby każdy z uczestników przed rozpoczęciem budowy zaznaczył teren budowy. Pamiętajcie, żeby być uczciwi i zostawić miejsce dla kolejnych uczestników.
Konkurs trwa od dzisiaj do piątku. Budować można indywidualnie lub w maksymalnie dwie osoby, i jedną budowlę. W przypadku budowania zamku samodzielnie można liczyć na +0,3pkt do oceny końcowej. Minimalna ranga potrzebna do wzięcia udziału w konkursie to "regular". Przed rozpoczęciem budowania należy zamieścić informacje na forum o decyzji uczestnictwa w konkursie. W przypadku, kiedy gracz będzie budował na mapie "konkurs" bez wcześniejszego zgłoszenia, lub będzie budował nie w temacie takie zachowanie potraktowane zostanie na równi z niszczeniem co niesie za sobą poważne konsekwencje.
Czas konkursu może ulec zmianie zależnie od rozwoju sytuacji.
A tutaj przykładowa galeria zamków dla szukających inspiracji: http://turystyka.wp.pl/gid,11236219,tit … jecie.html
Ocena prac zostanie dokonana przez Jury w składzie 3-6 graczy plus ja. Każdy z członków Jury będzie oceniał indywidualnie każdy z zamków w skali 1-10. Głosowanie będzie tajne. Po uzyskaniu wszystkich ocen obliczę średnią, która wskaże ostatecznego zwycięzcę.
Zwycięzca/zwycięzcy zostanie umieszczony na Liście Sław na Forum wraz ze zdjęciem jego budowli oraz otrzyma awans, jeden stopień w górę.
Zaufany
ja bym się zgłosił ale od jutra do 1 grudnia mam egzaminy ..... więc za bardzo czasu mieć nie będę... mimo tego proszę o pozwolenie użycia wolnego miejsca nie użytego do małych budowli XD
"" Zgłaszam sie do konkursu wraz z olo mimo tego ze zbyt dużo czasu nie mam na PCta "
Gość
Tez startuje razem z Tomeczek00
Lista jest otwarta jak ktoś zgłosi swój udział tutaj, jest automatycznie upoważniony do budowania na mapie "konkurs" /g konkurs
Wszystkim uczestnikom życzę dobrej zabawy!