Gość
ja mam wpiszcie w hamatchi MCszatan haslo:123 ip:5.199.108.11
Siema
pobrałem ten plik co waży 150kb ale nie mam minecrafta alfa więc porzucam mulitplayera i mam pytanie
czy to co pobrałem jest platne????? Proszę o szybką odpowiedź a jeśli to jest płatne to jak sie tego pozbyć??
kurwa zjebany dziwki ja mam serva i wlazic kt nie wejdzie ma kurwa wpierdol ip :24.245.59.186:50500 i chuj wam w dupe czy dam wam admina bo każdy go ma wiec kurwa wlazic !!!!!!1
Gość
CO TO ZA SERWER NIECH KTOŚ PODA
????
@XxBartoliXx opanuj downa i nie wciskaj caps locka bo jak piszesz z caps lockiem udawadniasz ze masz -9 lat
@bkslechia za Wulgaryzm powinienes zostac zbanowany, lecz jesli adminowi sie nie chce, nie bede nalegal ..
Gość
ej hlopaki dlaczego nie moge wejsc na serwa bo wyskakuje mi error
Nowy użytkownik
ja mam serwer na pirata surv....
Gość
mam serwa kto chce dojsc to jest AJPI serwa 5.116.17.105
Gość
pomocy mi zadne serwery nie wchodzo:(
Zaufany
Kto da link na minecrafta 1.8 bo słyszałem że na nim da sie grac w multi
Gość
witam chcialem zaprezentowac muj server hamahi niestety ip 5.153.226.17 id awan haslo 1 lub 123 niepamietam jak to bylo to haslo ale napewno jedno z nich jest prawidlowe server freebuild bez komend nie dzialaja nie wiem czemu server on 20h na dobe zbudujmy miasto lista banuw jest kolo spawn sa dwaj admini wbijajcie server nie zly ale nie chcemy takich co zabijaja lub niszcza domy za to ban z reszta przeczytacie
Gość
server dokanczany ale jest on zyce milego grania ;}
Gość
zapomnialem pirat na pirata bo ja mam pirata premium non premium tylko polacy