Polski FreeBuild Serwer

Ogłoszenie

>> ZAGRAJ W MINECRAFTA W PRZEGLĄDARCE <<

* Musisz się najpierw zalogować zeby zagrac w Minecraft Classic (multiplayer). Minecraft Classic jest całkowicie darmowy :) *

Adres serwera: http://www.minecraft.net/play.jsp?server=48e5d8133504e42fc063b07b2c230815

Software: MCDzienny 1.5 powstały w oparciu o MCLawl

#226 2011-09-16 14:33:59

Kapitan Bomba

Zaufany

Punktów :   

Re: Minecraftowa Opowieść o "Nim"/Herobrine

no ten post to se mogłeś darować

Na świecie 90% ludzi było by urażone gdyby Justin Bieber stanął na budynku i miał zamiar skoczyć.
Jeśli należysz do tych 10%, którzy wzięli by krzesełko i popcorn i krzyczeli do telewizora SKACZ LAMUSIE!
Wklej to na swoją sygnaturkę!

#227 2011-09-25 12:20:59

Quasand

Użytkownik

status ERROR 404
ERROR 404
Call me!
Punktów :   
GG: ERROR 404
Ranga: Zadna
Gwiazdki : Zero

Kuadam/pozioxd
Skasujcie do cholery ten temat... bo nie wytrzymam..

Na świecie 90% ludzi było by urażone gdyby Justin Bieber stanął na budynku i miał zamiar skoczyć.
Jeśli należysz do tych 10%, którzy wzięli by krzesełko i popcorn i krzyczeli do telewizora SKACZ LAMUSIE!

http://2.bp.blogspot.com/-miA1HmmGe3Q/TlkrzXbhEeI/AAAAAAAAACw/Dk1iYjPKwps/s1600/images+%25286%2529.jpg

#228 2011-09-29 13:40:17

Deferdus

Użytkownik

Punktów :   

Oni wchodzą na forum raz na 3 miesiące...

#229 2011-09-29 14:06:43

Kapitan Bomba

Zaufany

Punktów :   

no to se poczekamy

#230 2011-10-31 08:40:16

kox

Gość

Byłem w domku na multiplaier z moimi pszyjaciułmi gdy pojawiła się postaci bez oczu. Zwana pszez wszystkich graczy w minecraft Herobrine. pojawił się i zabił wszystkich moich pszyjaciuł w minecraft.Pisałem do nich komentarze ale nie otpowiadali.włonczyłem skypa nie mogłem się z nimi połonczyci. postanowiełem się zemsicić .Włonczyłem program invedit dałem sobie wszystkie najlepsze bronie.Gdy weszłem do minecrafta niebyło go w moim domku. zobaczyłem dziwignie a nad nią tablice z napisem będziesz niesimiertelny gdy nacisiniesz dziwignie.Nacisnołem i pojawił się gchast z netcheru szypko uciekłem z mojego domu.Gdy uciekłem stało pszedemną 1000 uciekałem a one cały czas wybuchały.Kiedy jurz wrzystkie wybuchły pojawił sie przedemną enderman i stado zombi i zobaczyłem Hero brina ktury im roskazywał

JAK TO WYTUMACZYCIE

#231 2011-11-18 18:27:56

JaPierdziele

Gość

Ja pierdziele obejrzałem całyyyyyy wasz temat, znalazłem go w google szukając coś o minecraftcie bo mi się nudziło.Nazwę tematu można śmiało zmienić w ,,Dzieci które wierzą w Herobrinea''.Ja pierdziele gdy to czytałem to mi się flaki przelewały i mi się chciało jednocześnie z was śmiać.
Herobrine nie istnieje chyba że na modzie, co do postu powyżej dziecko idź na dwór i pograj w piłkę,a nie pisz głupoty zapewnie Tommy999pl który zmienił nick na Kox.
Gdybyście bardziej czytali ten temat to byście zobaczyli, że już ktoś mówił że ten serwer JUŻ NIE DZIAŁA.
Forum porzucone jedynie dzieci neo piszą tutaj w temacie Herobrine (oprócz normalnych ludzi którzy w niego nie wierzą).Dajcie se siana i zostawcie te forum w cholere,bo jak was widzę tu jak ciągle piszecie posty to mnie normalnie rozpierdala.Ostatni raz mówię - ktoś tu pisał że SERWERA JUŻ NIE MA,FORUM PORZUCONE JEDYNIE DZIECI PISZĄ W TEMACIE Herobrinea.

#232 2011-11-18 19:49:17

AntyAnty

Gość

Herobrine nie istnieje ! To nie jest żaden bug nic w tym stylu.Możliwe jest stworzenie tego co opisujecie jako NPC potwora ale do jasnej CHOLERY on nie istnieje.Gdyby Notch chciał go dodać do Minecrafta to by go dodał i bym go widział już czemu ? ponieważ grałem dużo w minecrafta i nie ma żadnych szans na to że go nie mogłem widzieć.Więc do jasnej cholery jebane dzieci NEO zamknijcie MORDY i idzcie sać pały swoich ojców bo do tego się nadają jebane dzieci HEROBINY !

DOWIDZENIA mam nadzieje że przemówiłem nie którym do rozsądku...

#233 2011-12-08 15:32:21

Adam

Gość

kox napisał:

Byłem w domku na multiplaier z moimi pszyjaciułmi gdy pojawiła się postaci bez oczu. Zwana pszez wszystkich graczy w minecraft Herobrine. pojawił się i zabił wszystkich moich pszyjaciuł w minecraft.Pisałem do nich komentarze ale nie otpowiadali.włonczyłem skypa nie mogłem się z nimi połonczyci. postanowiełem się zemsicić .Włonczyłem program invedit dałem sobie wszystkie najlepsze bronie.Gdy weszłem do minecrafta niebyło go w moim domku. zobaczyłem dziwignie a nad nią tablice z napisem będziesz niesimiertelny gdy nacisiniesz dziwignie.Nacisnołem i pojawił się gchast z netcheru szypko uciekłem z mojego domu.Gdy uciekłem stało pszedemną 1000 uciekałem a one cały czas wybuchały.Kiedy jurz wrzystkie wybuchły pojawił sie przedemną enderman i stado zombi i zobaczyłem Hero brina ktury im roskazywał

JAK TO WYTUMACZYCIE

Jak masz na serwie plugin CommandBook to jeden gracz ktory podszywa sie za herobrine mogl to zespawnic
Wyjasnione i PS jak im rozkazywal, to mogl ten "Falszywy gracz zwany herobrine" to mogly te potworki go tylko gonic

#234 2011-12-08 15:33:30

Adam

Gość

i jakbyco to HEROBRINE NIE ISTNIEJE!

#235 2011-12-09 21:07:23

xasd

Gość

xasfdea

#236 2011-12-17 17:59:12

HEROBRINE NIE ISTNIEJE !

Gość

Tylko dzieci neo wierzą w Herobrine.Połowa z was pewnie nigdy go nie spotkała.Herobrine jest tylko w modzie. Ogar downa ! Zamykajcie ten temat bo sie zaraz z e s r a m ze śmiechu !

#237 2011-12-23 19:05:21

Herobrine? Haha

Gość

Więc tak :
Cała prawda o ,,Herobrine - Bohaterze łez'' :
1.Herobrine to :
Brat Notch'a?
-Nie! Notch nie miał rodzeństwa! Oświadczył to w wiadomości do jednego z użytkowników.Napisał także , że
miał podszywanego brata którego właściwie nie znał.

Inteligentny system?
1.-Być może , lecz moja tzw. łezka =) nie potrafi budować.Był to żart w ,,Alphie'' który miał być wprowadzeniem , że tak powiem dreszczyku.Właściwie pojawiał się tylko w mgle , granica widzenia gracza i za pomocą MODów .
Stał i patrzył się na gracza , a to że prawdziwy Herobrine nie ma tekstury pleców , zawsze był odwrócony do gracza tyłem.

-Hirobrajn na mojim śfiecie! bil mnie diamentowym miecem! niscyl mi budowle1111 pisalem do notha 1111111

3.Jak w inf. 2 Herobrine nie mógł robić nic prócz biegania (chodzenia , nie sprint'owania) i skakania .
Co do jego białych oczu , to była podobna zmieniona teksturka stalowych drzwi (istnieją różne teorie , ta wydaje się najmniej prawdopodobna , lecz moim zdaniem najbardziej realistyczna) stąd białe oczy .
Herobrine'a mają najczęsciej osoby z innymi skórkami (czyli tzw. skiny) na pirackim MC.Domyślna tekstura gracza ,,jakoś'' się zapisuje prawdopodobnie w mobie Monster , lecz tu pojawia się już inna teoria co do : Skąd wygląd ,,Him'a'' (Z początku tak się nazywał , zwany teraz Herobrine , HIM , z ang. On).

Skąd dziwne tunele i piramidy z piasku ?

4.-Achh , w skrócie poprostu często piracik lubi robić figle.

Dlaczego w premium widzę Herobrine'a?

5-Pojawi się tylko w mgle i będzie uciekał.ON BOI SIĘ NAS BARDZIEJ NIŻ MY JEGO!
Oczywiście wtedy rozwali np. pień z drzewa , czy liście lecz to najłatwiejsze do zdobycia surowce , zaliczają się do bloków , lecz to ,,nic nie robi''.

Wszystkie armie mobów , mechanizmy itd. TYLKO NA HEROBRINE-MOD

#238 2011-12-25 21:52:30

Nieznajoma

Gość

Cześć !!!

Jestem Kamila i od niedawna zaczęłam grać w Minecrafta.
Nigdy bym nie zagrała gdyby nie moj kumpel, który mnie namówił dla
tego, że jego kuzyn ma kuzyna, który jest współ twórcą maincrafta.
Noi zaczęłam grę i gram już od dwóch miesięcy (brdzo którko).
Nic nie wiedziałam na temat herobrine
Dzisiaj dokładnie dzisiaj skonczyłam budowle latarni morskiej i idę do
domu po nowe kilofy itp.
Wchodzę patrzę i uwierzyć nie mogę !!!
Przedemną postać z białymi oczami. Stoja na przeciw niej ona nic i ja
nic po chwili przedemną tabliczka odrazu bede Ci pisała po polaku bo
pisane było w jęz. Angielskiem
: Cześć
ja na to odpowiedź także angielska ( oczywieście ja się uczę jęz.
niemieckiego , ale kilka lat nauki anglika też mam za sobą )
Cześć
gość: Jak tam ?
Ja: ok
gośc: znasz mnie ??
Ja: nie znam cię i nie wiem jak się znalazłeś na singlu
gość: szkoda że mnie nie znasz i odrazu uprzedzam nie buj się mnie ja
cię polubilem od pierwszego ujrzenia jesteś anbitną osobą
ja: dziękuje wiesz nigdy cię nie widziałam
gość: czyli jessteś dziewczyną
ja: och
gość: wiesz co nie mam za dużo czasu więc żegnaj jeszcze kiedyś cię
odwiedzę, a to mały upominek dla twej świadomosci że bede pamiętał o
tobie.

Wyrzucil mi diamentową zbroję i inne rzeczy sporządzone z diamentów
następnie przeszedł przez ścianę i znikł.

Później dowiedziałam się od swego kumpla , który mnie namówił na
granie że natch miał brata nie widomego który był programistą , ale od
dźwiękow ponieważ miał znakomity słuch. Okazało się że po jakimś
czasie jego białka oczne dostały za dużo światła i utworzył się w
nich "guz" śmierć była nie unikniona. Gdy ostatnie prośby dochodziły z
jego ust w szpitalu były żeby w jego grze , która jak ma nadzieję
zabłyśnie będzie on jako pomoc dla wszystkich ludzi ktorzy bedą grali
osobno. Lecz niestety przy tworzeniu postaci wdarł sie błąd i postać
stała się zmienna raz jest miła a raz zła , a także ona uwielbia
powtarzać to co ujrzy na plikach graczy.
Nie wiadomo ile lat miał ten brat ,ale te białe oczy są na pamiętke
jego niewidomego brata

#239 2012-01-06 15:43:58

TheBlackDragon3

Gość

O w morde HEROBRINE tu jest....

#240 2012-01-06 15:48:08

TheBlackDragon3

Gość

co co co??Notch nie miał brata????Ale z tym Herobrinem strazne!
POZDRO

Stopka forum

RSS