Gość
Tak jest to prawda Notch miał brata i to złego a tym bratem właśnie był Herobrine
Nastepnego dnia Brat Notcha umarł to właśnie był ten Herobrine..
Jeden gracz jedyne miał konto Herobrine był to własnie brat Notcha
Ale wtedy jak umarł Notch własnie zrobił tego Herobrine Te białe oczy bez zrenic.
Herobrine przemiezał wszystkie mapy w Minecrafcie Notch tak właśnie zrobił
żeby ludzie zrozumieli jakiego miał brata i to pokazuje nam że miał naprawde
złego brata .
Pozdrawiam was BeniaPL
Nowy użytkownik
Dobra ... To do wszystkich dzieci których niby widzieli "Herobrine'a. "Him" nie istnieje po co sie wypowiadacie na forum ze niby go widzieliscie ? Heh ... Jak znajdzie sie jeszcze jakis taki debil to prosze zeby zrobil screenshot'a gram w mc od póltora roku i nigdy go nie widzialem (Tak, gralem na alphie). A co do jego niby "brata" Ehem jakis gosciu tak napisał drugi noob powiedzial ze zbieral dowody i ze to potwierdza, aaahhhh szkoda takich ludzi. Spoko dorosniecie to przestaniecie wierzyc w bajki.
Pozdro ; ]
PS : Takich noobów można łatwo wykryć po ort (Wiem ze pisze w kratke czasami z polskimi znakami czasami bez, to dlatego ze mi sie niechce ; )
Ostatnio edytowany przez JustShutUpAndDie (2012-01-07 14:44:14)
Gość
BeniaPL napisał:
Tak jest to prawda Notch miał brata i to złego a tym bratem właśnie był Herobrine
Nastepnego dnia Brat Notcha umarł to właśnie był ten Herobrine..
Jeden gracz jedyne miał konto Herobrine był to własnie brat Notcha
Ale wtedy jak umarł Notch własnie zrobił tego Herobrine Te białe oczy bez zrenic.
Herobrine przemiezał wszystkie mapy w Minecrafcie Notch tak właśnie zrobił
żeby ludzie zrozumieli jakiego miał brata i to pokazuje nam że miał naprawde
złego brata .
Pozdrawiam was BeniaPL
Weź nie pierdol.
Gość
Dajcie sobie wszyscy siana! Herobrine nie istnieje! Koniec, kropka!
Nowy użytkownik
Herobrine nie istnieje! gralem na alphie i na becie i nigdy go nie spotkalem!
Gość
Minecraftowiec napisał:
Herobrine nie istnieje! gralem na alphie i na becie i nigdy go nie spotkalem!
Może i masz racje ale w takim razie co to jest?
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4ce … b484d.html
Chodzi mi o to coś niebieskie (stało cały czas w bezruchu). Jest to mój nowy screen. Minecraft 1.1
O istnieniu może też świadczyć to, że w prawie każdej wersji od 1.6.6 wzwyż napisali ,,Removed Herobrine" a odzwio w 1.1 nie napisali.
Nowy użytkownik
Up : Hmmm zwykły grasz ze skinem Herobrine'a który stał przy drzewie i kucał dlatego nie było widać jego nicku
Ps : 1.6 "Removed Herobrine" Ogarnijcie ludzie!! nie słyszeliscie ze to jest kawał ze strony notcha? sam się przyznał
Ostatnio edytowany przez JustShutUpAndDie (2012-01-19 14:45:04)
Zaufany
nie właziłem na te stronę od ponad pół roku a ten jebany temat wciąż jest na chodzie ludzie pisałem żeby zamykać a wy huj swoje
Gość
Ja herobrine'a widziałem tylko na fotkach i na modzie i uwazam ze on jest prawdziwy
mam pytanie do kogoś kto ma alfę
Czy na alfie był jakiś boss??
bo ja podejrzewam że to jest taki boss który czeka na okazję i ------
chyba wiecie o co mi chodzi
http://www.youtube.com/watch?v=vrkJG5PJDf8
ten filmik pokazuje jak ktoś go pokonał
PS:ostrzegam oglądajcie na wyłączonych głośnikach
Zaufany
i co to miało być. egzekucja i tyle. TO NIE MA ZWIĄZKU Z TYM TEMATEM CZEREŚNIAKU
Gość
Ja sobie kiedyś grałem na Singleplayer ( v.Alpha 1.1.2_01 ) i zobaczyłem świnie z oczami herobrine.
Nie umiałem nawet zmieniać textur minecraft nie potrafiłem instalować modów i texture packów ( miałem 8-9 lat)
Nie wiem jak to się mogło stać ponoć w minecraft Alpha nie ma modów ale ja się nie znam.
Odpiszcie plis.
Gość
A i jeszcze jedno, herobrine ponoć nie ma od wersji 1.6 . Mi to mówiono że w minecraft herobrine nie istnieje,
że to bug,błąd,inny gracz lub po prostu, że sam to zrobiłem, ale nie bo jak ? Może to idiotyczne ale nie umiem robić własnego skina . Ale do rzeczy mimo to że już jestem dzieciakiem herobrine wzbudza nadal we mnie grozę.
Zaufany
powiem wam tyle rypać hierobreina on nie istnieje
PS A Czyto normalne że w 1.8.1 beta znikają połowy budynków i wczesnymi rankami znajduje skory i mięso
Gość
Garrido.Como si esto fuera poco, regresa Borja Valero al campo donde jugó dos años. “Vamos a jugar un partido de fútbol y no vamos nueva camiseta españa a la camiseta seleccion españa guerra”, camiseta del arsenal 2011 declaró el madrileño tiendas athletic bilbao en un esfuerzo por templar los ánimos equipacion arsenal 2011 de la afición mallorquinista. Valero asegura que Camisetas de futbol baratas se trata de un partido más, aunque reconoce que le hace
Zaufany
koleś pisze po hiszpańsku i gdy wstawiłem to na gogle tłumacza wyskoczyły mi ledwo przetłumaczone zdania.
Garrido.Como gorsza, Borja Valero wraca na pole, gdzie grał dwa lata. "Zagrajmy w grę piłkarską i nie pozwól nowy T-shirt wybór Hiszpania Hiszpania wojna" arsenał koszula 2011 Madryt powiedział sportowe sklepy Bilbao w dążeniu do okiełznania nastrój Equipacion arsenał mallorquinista 2011 z fanami. Valero mówi tanie koszulki piłkarskie to gra więcej, uznając jednocześnie, że czyni
ON O PIŁCE NOŻNEJ PISZE !!!