Drodzy gracze minecrafta,
podjąłem decyzję ostateczną i nieodwołalną o zamknięciu serwera. Przyczyną jest prosty fakt, iż mam w tej chwili dużo pracy, a sama gra przestała mnie już bawić. Tak więc od 2011 roku serwer jest nieczynny, lecz to nie znaczy, iż ostatecznie zginął. Gotów jestem udostępnić wszystkie pliki potrzebne do uruchomienia serwera, wraz z mapami i listą graczy. Jeśli, ktoś zdecyduje się na uruchomienie serwera u siebie, niech wyśle mi prywatną wiadomość. Oczywiście taka osoba zostanie również administratorem forum.
Cóż, tak to jest, że każda przygoda kiedyś się kończy.
Było miło, 3majcie się!
dzienny
P.S.
Żeby postawić sprawny serwer wystarczy: 1,5-2GB RAM i internet od 2Mbit/s, pozostałe elementy są już mniej istotne.
Szkoda . Nie musisz przecież grać. Są opy, wystarczy udostępnić im wszystkie opcje i tyle. A nie mogłeś po prostu włączać serwa? Bo mój projekt IF przepadł... nie ma tak drugiego fajnego polskiego serwera jak ten
.
Moderator
NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE... Dlaczego .
Super, żałoba.;(
Użytkownik
Ja mógł bym przejąć ale mam livebox'a.
salut dla serwera
to smutne, że tyle dobrych chwil związanych z tym serwerem, nie pomogło w powstrzymaniu jego upadku.
Cóż, możemy się chlubić tym, że na nim graliśmy, byliśmy jego częścią.
a teraz idę się napchać ciastem, chlip...
Moderator
Aczkolwiek powiadam wam moi bracia, iż ciemność powoli żre kawałki mojej duszy...