Gość
Drodzy Admini!
Chciałbym prosic o wycofanie z czarnej listy i przywrócenie regulara.
Zostałem dodany na czarną listę po tym jak (ZNISZCZYŁEM 1/200 Z BUDYNKU ADMINÓW)
za resztę odpowiada mój kolega ulquiorraPL, on zniszczył kawałek owej budowli ponieważ potrzebował miesca
na budowe domu.
Bardzo bym prosił o wycofanie mnie z czarnej listy i oddanie mi regulara.
Rozmawiając z ulquiorraPL wyjaśniłem sprawę. ulquiorraPL powiedział że przeprasza i może pomóc w odbudowie
oraz pozwolił zniszczyc swój dom.
Don Mateo 07
Moderator
1.Zniszczyłeś nie tylko prace któregoś tam guesta, sprawdzalem za pomoca komenda /b.
2. Kłamales ze to nie ty, komenda nie klamie a sprawdzalem dokladnie
3. Na moich oczach niszczyles Kolorowy budynek na upublic11 bo "nie pasowal do otoczenia" a budowla byla czyjaś (dostales wtedy tempbana)
Gość
a dla mnie nie ma żadnej szansy...?
Moderator
Pamietam ze tez griefowales, chyba piramide.. ale nie jestem pewien, tyle was jest ze trudno zpamietac
Użytkownik
Don ja pamiętam, że też niedawno niszczyłeś na main3 wieżę. 2 razy wczoraj i wcześniej.
I jeszcze coć, jak już prosicie o cofnięcie bana to chociaż się przyznajcie ze skruchą.
Ostatnio edytowany przez landryneczka (2010-12-29 13:11:13)
Gość
Ja na main nic nie niszczyłem. Byłem tam tylko przez chwile, ale nikogo nie było więc wróciłem na upublic.
Więc Landrynka nie oskarżaj mnie o coś czego nie zrobilem! Może i na public11 rozwaliłem kawałek Waszej budowli ale na main3 nic nie rozpiep***łem!
Don Mateo 07
Moderator
Serwer i tak padł. Nie kłam czlowieku bo naprawde tylko robi mi sie ciebie żal.
Nawet nie waż się napisac "NIE KLAMIE" bo cie wyśmieje
Gość
haha za skruchą! główka boli? pyralginum na receptę? yyy... ja na taki [cenzura] serw nie wchodze za takie gówno ban perma HAHAHA robie screena i na demoty wstawiam xD beka ^^
Gość
landryneczka napisał:
Don ja pamiętam, że też niedawno niszczyłeś na main3 wieżę. 2 razy wczoraj i wcześniej.
I jeszcze coć, jak już prosicie o cofnięcie bana to chociaż się przyznajcie ze skruchą.
xDD za 5 minut będzie pt. Plastik W Akcji
[mail][/mail]nie pisz post pod postem
Moderator
Lecz sie
powiem ci tak donie mateo. sprawdzałem publiki za pomoca about i 50% zgriefowanych budynkow to twoja robota... twoje imie pojawia sie tam najczęściej