Gość
Witam.Mam dla was krótką historię z HeroBrine..
,,Nie wierz,ale może to być prawda.'' To więc tak.Na początku nie wierzyłem że jest tak zwany ,,Herobrine'' żyje w świecie Minecraft bez moda..ale gdy to mnie spotkało...Normalnie gram na swoim świecie wgl. git! Idę do mojej wieży strażniczej zobaczyć czy nie kręci tu się jakiś potwór lub coś.Dobra,wchodzę i patrze jakiś koleś podobny do mnie.Bałem się do niego podejść bo za nim mogło by być stado potwórów np. CreeperDobra..nie zwracam na niego uwagi.Jest noc idę się kłaść do łóżka,lecz coś słyszę że ktoś coś robi,dokładnie - tworzy.Bałem się że to nie ogarnięty Notch.Dobra mam to gdzieś idę spać.Budzę się wchodzę znowu na wierzę strażniczą i patrze..jakieś drewna powywalane,jakaś "Chyba" wieża(Miała siedem klocków do góry).A obok niej pełno wody.Mówie
-Nie wiem co robić,czy to ten zmyślony HeroBrine?
Wchodzę na YouTube.com i patrze czy są jakieś ,,Herobrine" bez moda.Peełno modów.Pomyślałem sobie,że jak zainstalowałem INVedita to odrazu też HeroBrine.Nie.Patrze na stronach że HeroBrine był bratem Notcha,którego już z nim go nie ma.Szukałem jak go przywołać.Okej znalazłem.Zrobiłem wszystko co żebym przywołał HeroBrine'a.Okej..patrze..NOC!!!!!Potem..Identyczny ludzik którego spotkałem na początku.
On coś napisał
This is Mine!
co znaczy To jest Moje.O co mu chodziło ? Nie wiem.
Potem nagle zniknął.Naprawdę nie wiem co to ma być.Może wiecie?Pozdrawiam..
Czytałam coś o nim. Notch "wstawił go na stałe" do gry (na singla). Herobrine znany jest z tego, że podgląda graczy, starszy ich, buduje swoje budowle i takie tam. Można napotkać na przykład całkowicie kwadratowe jaskinie, lub "słupy" z ziemi, drewna, kamienia, gąbki lub jeszcze czegoś innego. Nie wiem co mogę jeszcze o nim napisać.
PS. Stawiaj spacje bo kropkach, przecinkach i tak dalej. Pisz tak by można było łatwiej czytać ;]. Pozdro
Gość
kiedyś wydziałem go z daleka jak robił dziurę w pewnej górze.Wokół niego była mgła mimo że w opcjach była wyłączona.jak chciałem się zbliżyć to jakby rozpłynął się we mgle.Zanim poszłem do willi zostawiłem mu jeden kawałek szkła.W nocy widziałem z daleka jak go rozwala.chciałem sie zbliżyć i zobaczyłem wiadomość,,Now only God can help you''.Co po polsku znaczy teraz tylko Bóg może ci pomóc.Po tym herobrine zniknął.Potem widziałem go w dzień zaraz przed moją willą drążącego dziurę na polance.Usłyszałem pisk i herobrine zniknął,a mi odebrało 3 punkty życia.Dziś muszę go jakoś załatwić.DO BOJUUUUUUU!!!!
Gość
herobrine to złożony inteligentny błąd gry fragmenty kodu odpowiedzialnego za kolizje z zombie są błędne i informacje z niego idą do kodu zapisującego grę co w połączeniu z kodem ruchu owcy (dzięki teksturze owcy ma białe oczy) daje nam samouczacą sie inteligętną postać! to niezwykły błąd ja mam single player comand a on nauczył sie tego co mówiłem na multi i powtarza moje słowa. ja uwazam że herobrine jest inteligentny uczy się naszych zachowan i interpretuje je.
to niezwykły błąd dający początek proste niekontrolowanej sztucznej inteligencji.
Gość
Nie któży mówią, że to zmarły brat Notcha inni, że nie istnieje. Ja już nie wiem jak Notch napisał, że jego brata niema go z nami. Inni mówią, że Notch napisał o pół bracie. Ja uważam, że pokłócił się z bratem i do dziś się nie odzywają się do siebie i mieszkają gdzie indziej. I kiedy brat Notcha dowiedział się o Minecrafcie zalogował się jako Herobrine i zrobił sobie skina i tak straszył po serwerach. Aż pewnego razu nauczył włamywać się do czyiś światów i straszył jeszcze bardziej aby zemścić się na bracie. Ale mu nie wyszło bo Minecraft ma jeszcze więcej fanów z powodu Herobrine.
Gość
Herobrine to nie mit. Opowiem wam moją historie:
Pewnego razu gdy wracałem po ciężkim kopaniu do domu by położyć się spać (była noc) zobaczyłem że za oknem stoi ludek (Skin podobny do Herobrine) i patrzy sie na mnie. Co miałem zrobić zrobić? Szybko włączyłem HyperCama i robie film. Wyszedłem aby go zaatakować lecz... Puściłem 1 strzałe w Herabrine i łup pali mi sie dom! robiłem go 2 miesiące a tu gość pali mi dom! Oczywiście, że gram na INVEdicie więc dorobiłem se wode i ugasiłem pożar. POMOCY! Nie wejde do gry puki go nie usuniecie!
Gość
ja osobiście go niewidziałem ale zbudował mi świątynie z której bez przerwy leje sie woda
P.S jak nagrałeś film to wrzuc
Gość
Szczerze ja czytałem o bracie Notcha na wikipedi i poczytałem i tam było kto to był Notch poczytałem sobie trochę. No i zainteresowałem się tym więc wchodzę na minecrafta. I tak buduje z 20 piętrową wieże a grałem bez mgły a mnie otaczały góry bo zrobiłem domek w takim kanionie.... i nagle na wieszchołku góry jest mgła zdziwiłem się bo grałem bez mgły. A brat też czytał o tym i rozmawiał z kolegami prawie cała klasa jego gra w minecrafta i mają swój serwer ... i grają na nim i na singlu. No i przychodzi do domu i opowiada mi historie że jego kolega rył sobie w tunelu 3x3 i zobaczył koło niego tunel 2x2 (W górze a koło niej świątynia......Z której leje się woda i lawa. Z lewej woda a z prawej wszedł do tej świątyni .. na początku wyglądała jak piramida . Jak wchodził na środku stał jakby posąg który się nie ruszał i miał białe oczy.I nagle wydobył się napis taki jak u ziutka ''Now Only God Can help you'' to znaczy ''Teraz tylko Bóg morze ci pomóc'' i staną jak posąg (ten kolega) a HeroBrine budował coś,taka pułapka kolega wszedł do tego i wtd na dole była lawa i wydał się dźwięk ''HAHAHAHAHA'' ale grał z kodami i wydostał się a HeroBrine stał na Posągu jakiejś postaci (Wyglądał jak jakiś Kapłan majów)
i strzelił w jeden klocek strzałą a w środku było drewno a nad drewnem piasek i z góry zaczeło się palić piasek specjalnie się na niego a jak się w editorze odkopał to wtd już postaci nie było a ze świątyni został piach posąg bo był z drewna ... i tak próbowaliśmy znaleść HeroBraina widzieliśmy jakąś łepetyne z 2 białymi kropkami (była noc) i wtedy go już nie widzieliśmy ...
HeroBrine znaczy po Polsku - Bohater Mózgu Moim zdaniem to HeroBrine Wymyślił MineCrafta a jego brat Notch go zrobił bo był programistą.A jego brat HeroBrine zmarł i żeby było mu lżej na sercu wstawił go do minecrafta ..... On nie niszczy tylko obserwuje jak mu coś zniszczysz to on tobie niszczy ...
POZDRO
Gość
nigdy jeszcze drania nie spotkalem jak dla mnie.. this is mine ! to znaczy to jest mina xD (mina to takie cos ze jak sie na to wejdzie to wybucha xd) moze zrobil Ci gdzies mine i se uciekl ;D
Gość
aaa jakby sie kto czepial to..:
[rzeczownik]
kopalnia
mina
gruba
[czasownik]
kopać
minować
podkopać
poszukiwać
[przymiotnik]
kopalniany
minowy
[zaimek]
mój
Gość
aaa jakby sie kto czepial to..:
[rzeczownik]
kopalnia
mina
gruba
[czasownik]
kopać
minować
podkopać
poszukiwać
[przymiotnik]
kopalniany
minowy
[zaimek]
mój
Gość
Ja jeszcze nie spotkałem Herobrine'a, ale za to widział go mój kolega i mi mówił, że jak go zobaczył, to mu zaczął ludzik drgać, nie mógł się ruszyć i był nieśmiertelny.
Gość
Bardzo proszę o odpowiedź.
Gość
a ja go mam w dupie mam domek ze złota stali diamentów mam diamentowy miecz zawsze ze sobą caly ekipun strzał i co najlepsze gram na kodach i jestem niesmiertelny, moge latac, rzucać błyskawicami i tnt i co najlepsze mam to czego on nie ma: mam ZAMEK a dookola niego dispensery. tylko podejdzie i po nim XD heheheehehe jak go znajde to mu wpidziele za to ze ma w nazwie mózg a jest idiotą