Zaufany
prawdomuwca ja też robiłem zamki w meincrafcie w (Opowieści o nim hrobrein ) . musisz poszukać pisałem tam o pułapkach na niego o moich twierdzach i całej reszcie opowieści zobacz se tam
Debile. Nie gadajcie "Herobrine - bohater mózgu" super znacie angielski... Brine . nie Brain ... Brain to mózg !!!
a Brine to łza... Czyli Bohater Łez ... a herobrine nie istnieje .. skin herobrine stworzyl sie , dlatego, ze byla kolizja skina normalnego człowieczka , i owcy (stad biale oczy ! ) wiec nie mowcie i nie wymyslajcie glupich historii...
pozdrawiam wszystkich -.-
Zaufany
ja ci dam debile ja go widziałem i huj ci w dupę jak w nie go nie wierzysz a jak nie wierzysz to na huj tu piszesz
Łżysz jak pies...
Zaufany
znalazł się wielki moderator morze i ty łżesz i to jak suka
Gość
Kur herobrine istnieje tylko że na modzie mo'creatures to bot a na singlu to typek niedawno serva otworzyłem
z kumplami i budowaliśmy miasto a pod miastem 2 klocki w dół jaskinia 2x2 i pochodnie których nie stawialiśmy i na singlu herobrine to tak jakby komputer grał z tobą w minecrafta O_O
Dziecko.. Jakie Mo'creatures -.- Mo'creatures dodaje zwierzeta, ogry i duchy
Jest mod z nazwa Herobrine wiec sprawdzaj czy dobrze piszesz...
Gość
Ja kurna mam tego moda i widziałem herobrine. Mam wersję 1.7.3. A jak go widziałem to w menu pisało "I kill you". Na tym modzie Java Upadet sama mi się zaktualizowała i myślę że to przez to
Przez Jave? nie rozsmieszaj mnie... miales Herobrine mod a nie Mo'creatures... -.-
Zaufany
a jest taki mod by były ogry duchy itp. jak tak to napisz gdzie go znaleźć plis
Juz ci linka daje
Kliknij To !!!
Poszukaj takiego "Download the mod:"
i poszukaj znow "Mo'creatures Mod v2.12.2.zip"
No i to kliknij
PS. Super mod pozniej ci napisze jak go zainstalować
Zaufany
kuzyn mi pomorze jak to zrobić ale dzienki za link
Zaufany
fajne to tylko trzeba się uzbroić porządnie bo trochę tu tego jest
nom dużo tego sam miałem problemy z instalowaniem ale dałem rade..