Moderator
Coś widze że nie za bardzo rozkrecone to forum ;p tak wiec moze poznajmy sie na poczatek, napiszcie pare slow o sobie ;D
Moderator
Piotrus moze opowiedz o tym ze masz na imie Piotrus masz 15 latek i chodzisz do czeciej klasy gimnazjum
Zaufany
Przemasekziom, - przemek, gram w minecrafta 4 miesiące, jestem pół polakiem i pół szkotem, mieszkam w szkocji i nie nie chodzę w kilcie, za to muszę iść do szkoły w specjalnym garniaku z wyszonym godłem szkoły
Moderator
Samych "mieszancow" mamy na servie ;D
Adamek tez pół na pół, nic do tego nie mam xd.
łoł xardas a jak nas oceniałeś czy dać nam buildera to mówiłeś tak jakbyś był co najmniej światowej sławy znawcą sztuki z 30 letnim doświadczeniem xD
i teraz wielka tajemnica, bo na zadnym forum nie podaje tych wiadomosci:
imie-Michał
pesel- nie podam
nick- thd
dlaczego ten nick- aaaa, ma swoje znaczenie- dokladnie to 4(2 angielskie, 2 polskie, jak ktos zgadnie jakie, jest miszczem)
ile gram w mc- ok. 9 miechow
ile na serwie- od kiedy rp jest
wiek- 15
kim jestes- chyba uczniem, albo moze i sluchaczem... zalezy czy mowie na lekcjach, czy nie
Moderator
No rozkreciliscie sie wkoncu
hmm thd ?
Time Hide Dick ? .. nie to nie ma sensu
nie wiem xd
Dawid1990 - Dawid, gram w minecrafta ok. rok. Mieszkam w Katowicach. Bardzo lubię grać w piłkę i w Minecrafta. Moim sposobem na nudę jest podwórko :]
Dawid,brat Krzysztofffa(Sasek345),12 lat,1 gima, bardzo jestem zły z angielskiego BAAARDZO,Lubie jabuszka Składać z klocków lego city xD i grać w minecraft classic nie umiem grać w piłkę nożną mieszkam w Kole atkie miasto w centrum polski poszukajcie sobie na mapie taki skręt warty iiiii bardzo lubie misie!
no jeszcze czego... chyba oglosze ... konkurs na znalezienie sensu dla mojego nicku
ale juz na serio- tak naprawde
-po angielsku -imie do rp i roznych gier - Thomas H. Deft
-po jakiemus- imie do rp- Tasir Huni Dura
a reszty nie zdradze, moze potem
Użytkownik
Ja jestem Piotr, mam 15 lat, jestem z Gdyni i gram w Minecrafta od jakiegoś miesiąca. Dziś pierwszy raz byłem na tym serwie i urzekł mnie wszystkim co się tam znajdowało. O tak, ten serwer jest super i na pewno Minecraft Classic się tam nie nudzi. Czasami pogrywam też w Alphę.
Pozdro!
Jestem Przemek, w minecrafta gram od bardzo niedawna (tydzień, ale szybko się uczę) nie na widzę grać singleplayer, uwielbiam multiplayer, mam 11lat, chyba jestem jednym z najmłodszych na tym forum, myślę, że tu są ludzie serdeczni i pomocni, więcej dowiecie się w późniejszych postach .