Gość
www.etherion.tk
Serwer, który obsługuje wszystko tak jak w oryginale + custom rzeczy i autorska mapa. Klienta mozna pobrac na forum, zapraszam do testowania serwera.
Gość
Tak, jestem adminem tego serwera. Serwer 24/7 99% LagLoss (1% zapisywanie świata plus w ramach backpacków/rollbacków więc mała przycinka się zdarzy)
Dużo rzeczy autorskich, anti-cheat, system PVP z możliwością rozwoju postaci, klasy itd. Chce stworzyć odpowiedni system do RP i normalnego grania, gdzie jedna strona ma most z drugą jednakże nie wchodzą sobie w paradę.
Jeżeli masz connection time out to znaczy, że serwer był wyłączony bo aktualnie wprowadzam dużo nowych rzeczy. W ramach pytań zapraszam na forum, które podałem w pierwszym linku.
Moderator
Sprawdzę cóż to jest : )
Moderator
Działa działa
Serw fajny tylko ciagle cos robi i takie lagiiii ze w pizddddd sie nie da za Ch grac ! ;d
No kurde ciągle gdy chce wejść pisze mi: Failed to connection to the server
Connection timed out: connection
pomocy!
Użytkownik
Wpiszcie silizard.pl w minecraft beta pamiętajcie musi być najnowsza aktualizacja.
- darmowy serwer minecraft non premium
- zawsze najnowsza wersja
- 70 slotów
- dynamiczna mapa
- potwory i zwierzęta
- prywatne tereny
- prywatne czaty
- prywatne rezydencje
- piekło
- system RPG
- waluta
- sklep
- rynek
- UP time 24/7
www.innames.pl
działa i bez lagów ;d
Użytkownik
reporter9494 napisał:
Wpiszcie silizard.pl w minecraft beta pamiętajcie musi być najnowsza aktualizacja.
Gość
a czy na pobranej wersji beta 1.0.0 będzie działać?? Chętnie bym pograł na serwie z innymi ludzmy odpiszcie!! PoZdRo;>