Gość
Elo czy ma ktoś link do herobrine mod na wersje 1.2.4 jeśli ktoś to plis plis niech go poda
Gość
Elo czy ma ktoś link do Herobrine mod na wersje 1.2.4 jak ktoś go ma to niech poda
Zaufany
na po co ci utrudnienie w grze
Gość
You can not kill me . I am immortal . And you see me, I will harass until the end of your days.
Buhahahaha !
Zaufany
tłumaczenie:Nie możesz mnie zabić. Jestem nieśmiertelny. I widzisz mnie, będę nękać Do końca swych dni.
Buhahahaha!
POJEBANY JEST PODAJE SIĘ Z A CHIEROBREINA
CHYBA
Gość
Hehehe napisał:
a ja go mam w dupie mam domek ze złota stali diamentów mam diamentowy miecz zawsze ze sobą caly ekipun strzał i co najlepsze gram na kodach i jestem niesmiertelny, moge latac, rzucać błyskawicami i tnt i co najlepsze mam to czego on nie ma: mam ZAMEK a dookola niego dispensery. tylko podejdzie i po nim XD heheheehehe jak go znajde to mu wpidziele za to ze ma w nazwie mózg a jest idiotą
taaaa ja jestem herobrine i cie zajebie w mine craft bo to moja gra i moge robic co chce
Gość
11Beniamin11 napisał:
Ponoc napisałeś ze Herobrine do ciebie napisał This is Mine!
To znaczy że '' Jest Mój''
Powiem wam jedno Herobrinie nigdy nie złapiecie go nigdy to on was prędzej złapie
A wtedy będzie zle ... Wiec mozecie se mówic ze mu nakopiecie do du..py
Hahaha nie prawda on ma moc np taka : wyzuci was na drzewo albo was zabije nie dotykajac !!!
ja tez popieram
Zaufany
herobrine zyje. Po pierwsze musiałbyś pisać po angielsku. Po drugie podszywasz się pot hierobreina robiąc w ten sposób z siebie kretyna. I ostatnie na co ci to tobie?
Gość
Herobrine istnieje niestety został usunięty z Minecrafta.Nie rozumiem czemu go usuwać?Jakie mamy trudności w Minecrafcie bo zombie to chyba do śmiechu.Na wersji 1.2.5 jest nowy MOD Herobrine dodaje herobrine oraz go poprawia np.Nocne koszmary polecam.Na początku nie wierzyłem w Herobrina,ale zdawałem sobie sprawę z tego,że może jest na tym wielki,olbrzymim świecie minecraft.Pewnego dnia wracam do mojego domu po godzinnej grze zgłodniałem więc weszłem do mojego basenu(Taki domowy) i poszedłem po kanapkę.Przychodzę nagle moim oczom przed oknem ukazała się sylwetka podobna do naszego bohatera!Postanowiłem to sprawdzić nie wiem czy to prawda,ale chyba zdawał sobie z tego sprawę i czekał na mnie przy wyjściu gdy do niego podeszłem zniknął.Herobrine to ciekawy i inteligentny jak by to ująć (DUCH)do dziś badam jego zwyczaje i zachowania.
PS To nie jest MIT,LEGENDA I WYMYSŁ!
Zaufany
pan profesor we własnej osobie a ten mod na 1.2.5 jest prawdziwy bo jak tak to daj link
Gość
Kapitan Bomba napisał:
pan profesor we własnej osobie a ten mod na 1.2.5 jest prawdziwy bo jak tak to daj link
Kapitan smorda?smierdzisz powiem ci tak wiadomo że herobrine istnieje!Każdy go widział może masz pecha i tyle ale on istnieje prawie wszyscy w tym temacie go widzieli więc się zamknij jak nic niewiesz!
Zaufany
daj link z częściom minecrafta w której jest według ciebie