Moderator
Witajcie drodzy kopacze, chcial bym sie dowiedziec co sadzicie na temat platnej wersji gry : )?
Ja uwazam iz jest to fajne oderwanie, ten cały survival itp. Jednak zeby robic z tego płatna gre ? No nie wiem...
Minecraft jest w wersji Alfa do ściągnięcia na wielu stronach, ale nie możesz grać przez neta, chyba, że sam postawisz serwer i łączymy się np. przez Hamachi. Chciałbym, abyśmy kiedyś spróbowali tak pograć w Alfę bo sam gram w Alfę na Singleplayer i powiem, że noce są na prawdę straszne Jakby tak grać nawet w 3-4 osoby to grałoby się o wiele lepiej
Moderator
A ja szukalem w necie i nie moglem nigdzie znalesc o.O
Pierwszy raz tak mam ze nie moge czegos znalesc ;p.
Ide szukac ;p
Użytkownik
mogę zaproponować gre w alphe (mam wersje patchera i niemusze miec premium) link moge dac na pw jeżeli ktoś jest zainteresowany niech pisze na PW
Moderator
Ja juz znalazlem I musze powiedziec ze gra jest bardzo bardzo fajna.
Wciaga, a w nocy nawet straszy. Na poczatku moze sie wydawac trudna jednak jesli potem ogarniesz to lecisz jak z gorki ;p
Ja jeszcze w życiu nie grałem więcej niż miesiąc w jedną grę, bo zwykle szybko się przy nich nudziłem (nawet przy tych hiper-produkcjach). Minecraft przykuł moją uwagę swoją niecodzienną grafiką, która choć prosta, jest estetyczna. Gram już ponad 2 miesiące i wciąga gorzej niż inne nałogi. Chyba się od tego cholerstwa za szybko nie uwolnię.
oooo tak... tez bym chetnie zagral przez hamaka, ale to chyba podchodzi pod piractwo...
poza tym gralem u kolegi, alpha wymiata- ach te itemy, ci PIGMENI!
a mozna grajac przez hamaka zmienic skina??
Ostatnio edytowany przez thd552 (2010-11-29 18:27:03)
Moderator
thd raczej mozna, gralem przez hamaka i nie jestem pewien xd
Według mnie bardzo fajny, największym PLUSEM
w tej grze jest to że świat generuje się na naszych oczach.Offline
Bardzo fajna wersja Minecrafta tez mam wersje z internetu bez płatną i jak grałem to naprawdę wciągała ta gra . Nie spodziewałem się, że ta gra może aż tak może zaciekawić mnie .
Użytkownik
Wersja Alpha jest całkiem spoko. Warto było wydać to 10 euro, biorąc szczególnie pod uwagę fakt, że od 20.12 wchodzi wersja Beta i trzeba będzie wydać już 15. Survival jest bardzo miłym modem gry, a możliwość skinowania swojej postaci jest też bardzo spoko.
Jedyne, czego Alphie brakuje to starego dobrego creative mode'a. Ale chyba to ma się zmienić w którejś tam wersji... a na razie i tak jest Classic więc nie ma co się martwić
Pozdro!
Użytkownik
Podaj link ten co można grac przez multi za free.
Gość
StingPL napisał:
To co, czekać aż ktoś postawi Hamaka na Alphę/Betę i sobie pogramy