Zaufany
no ja grałem w gorsze gry takie jak FEAR cool of duty zombi mode i tak dalej (nie wiem czy dobrze napiąłem nazw gier)
Call of Cthulhu też jest dobrą grą horror . Jak za uwarzyłem, zarejestrowało się 2 kumpli . Imwathingyou i mnbvcxz11 witam . A po za tym, temat do zamknięcia .
Gość
Absolutnie.
Potwierdzam..
Zaufany
to załatwione
Gość
blarg blarg
Zaufany
co pierdolisz
Gość
Tak samo sie zastanawiam jak inni Ile mial lat brat notcha kiedy zmarl?Na co zmarl?i najwazniejsze CZY ON ISTNIAL?czy notch sobie z nas jaja robi ? xD
Gość
dada09 napisał:
Herobrine istnieje... Wpiszcie sobie w piracie nick Herobrine wejdźcie na singla i obejżyjcie nick za pomocą klawisza E Zdziwieni? Bo ja tak.... Czyżby ktoś chackował minecrafta i udawał Herobrine? TAK! Więc miecie się na bacznosci...
Ale nick gracza by pisal a herobine nie mial nad soba nicku ^_^
Gość
Tomy999pl napisał:
Ta historia jest makabryczna na forum notha pisało że ja tomy999pl odkryłem prawdę kturą ukrywał a mianowicie guza mózgu i wyjaśnił że został mu tylko rok życia przestraszyłem się tego bo jak noth zginie to kto zniszczy HEROBRIME ?
aha a wiec z tad nazwa Hero Brain czyli cos w stylu "Bohater Mózgu" współczuje ;(
To nie jest Herobrain ... HEROBRINE -.-
Tylko codziennie gramatyki uczyć.
Zaufany
nowy to niewie
Temat miał być to usunięcia .
Zaufany
jak nikt nieusiuwa to piszemy
Gość
Ludzie... Jak patrzę ma ostatnie posty to mi się flaki przewalają... <double megafacepalm>